Doa buat Ts. Azman

Ts. Nor Azman bin Mat Ariff sedang dirawat di Hospital Putra oleh masalah ‘frozen shoulder’. Seisi keluarga AKRAB mendoakan kesembuhan dan kemudahan urusan buat Ts. Nor Azman bin Mat Arif sekeluarga.

Doa kami agar Allah berikan ganjaran pada tiap yang berlaku dengan se baik-baiknya.

‎اَ بَأس طَهُوْرٌ إِنْ شَاءَاَللهُ

AKRAB FTMK

Ziarah Kasih

Sekitar lawatan AKRAB kepada Ts Zakiah Ayop di teratak beliau hari ini (Jumaat, 8 March 2019). AKRAB mewakili seluruh warga kerja FTMK memanjatkan sebesar-besar doa agar Ts Zakiah segera sembuh dan dapat kembali berkhidmat secepat mungkin.

Selamat Hari Wanita

Fikir kesaksamaan, bina dengan kebijaksanaan, berinovasi untuk perubahan; Selamat Hari Wanita daripada AKRAB untuk semua wanita-wanita warga kerja FTMK khasnya, dan semua wanita-wanita di seluruh dunia amnya.

Tahniah atas Kelahiran

AKRAB mengucapkan SEKALUNG TAHNIAH kepada Ts. Nor Haslinda binti Ismail sekeluarga atas kelahiran cahaya mata baharu. Semoga dilimpahi kemeriahan dan kegembiraan yang berpanjangan.

Ziarah Kasih

Sekitar lawatan AKRAB kepada Dr Zahriah Othman di teratak beliau hari ini (Khamis, 28 Februari 2019). AKRAB mewakili seluruh warga kerja FTMK memanjatkan sebesar-besar doa agar Dr Zahriah segera sembuh dan dapat kembali berkhidmat secepat mungkin.