Home / Archives / Seminar Intervensi Masalah Pembelajaran Belia

Seminar Intervensi Masalah Pembelajaran Belia

SAVE THE DATE!!

Kumpulan SPEAR yang bernaung di bawah Kumpulan Penyelidikan HCC-ISL akan mengadakan Seminar Intervensi Masalah Pembelajaran Belia. Program yang dijalankan dengan kerjasama Kolej Komuniti Jasin ini akan melibatkan penyertaan 120 peserta yang terdiri daripada Pegawai Psikologi seluruh Malaysia, kaunselor sekolah-sekolah menengah serta para pensyarah Kolej Komuniti sekitar negeri Melaka dan Johor.

Terdapat 4 siri ceramah yang akan disampaikan oleh penceramah berpengalaman. Warga FTMK yang berkelapangan adalah dijemput hadir. (*CPD disediakan namun jamuan hanya untuk peserta luar).

Sekian, terima kasih.

Mohd Hafiz Zakaria
Penyelidik SPEAR, HCC-ISL, FTMK.

About Erman Hamid

Webmaster