Kami bekerjasama rapat dengan banyak organisasi untuk menjadikan idea dan inovasi menjadi kenyataan. Dengan melakukan ini, kita mengubah orang, organisasi dan ekonomi global.

Dengan kepakaran untuk mengambil projek R & D dari konsep melalui penyampaian, kami menjalankan dan mengeksploitasi penyelidikan baru, menerapkannya untuk menangani keperluan kehidupan sebenar industri. FTMK menggabungkan kemudahan bertaraf dunia dengan pengamal yang terbaik, membantu menetapkan agenda untuk teknologi masa depan dalam sektor perniagaan di mana kami mengkhususkan.

Rangkaian kami membolehkan kami mengenal pasti rakan kongsi projek yang mungkin dapat bekerjasama untuk menangani isu-isu seluruh industri.

Selain menyediakan akses kepada kemahiran dan pengetahuan komuniti dalaman kami, FTMK juga menawarkan pelbagai kemudahan dan peralatan pakar untuk membantu projek penyelidikan kerjasama kami. Kebanyakannya bertaraf dunia, berskala besar dan unik kepada FTMK.

Untuk melihat sama ada anda boleh menyertai penyelidikan berterusan menangani cabaran dalam industri atau akses dana, kemudahan dan kepakaran untuk menyokong cabaran perniagaan tertentu anda, hubungi pasukan penglibatan perniagaan kami.

Apa sahaja peringkat yang anda sedang mempertimbangkan untuk bekerjasama dalam penyelidikan dengan FTMK, pasukan Penglibatan Perniagaan kami boleh bercakap dengan anda melalui segala yang kami tawarkan.