๐—ฆ๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฅ๐—ฎ๐˜†๐—ฎ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ:

๐‘†๐‘ข๐‘š๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘Ž๐‘› ๐ด๐‘›๐‘‘๐‘Ž ๐ท๐‘–๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘ข๐‘˜๐‘Ž๐‘›!

๐‘จ๐’‘๐’‚๐’Œ๐’‚๐’‰ ๐‘บ๐’‰๐’๐’‘๐’‘๐’Š๐’๐’ˆ ๐‘น๐’‚๐’š๐’‚ 2022?
Projek yang bertujuan untuk memberi sumbangan sepersalinan baju dan duit raya sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri.

๐‘บ๐’Š๐’‚๐’‘๐’‚๐’Œ๐’‚๐’‰ ๐’š๐’‚๐’๐’ˆ ๐’•๐’†๐’“๐’๐’Š๐’ƒ๐’‚๐’•?
Projek ini melibatkan pelajar sekolah sekitar Melaka berstatus B40 termasuk asnaf atau kelainan upaya (OKU).

๐‘ฉ๐’Š๐’๐’‚๐’Œ๐’‚๐’‰ ๐‘บ๐’‰๐’๐’‘๐’‘๐’Š๐’๐’ˆ ๐‘น๐’‚๐’š๐’‚ 2022 ๐’‚๐’Œ๐’‚๐’ ๐’…๐’Š๐’‚๐’…๐’‚๐’Œ๐’‚๐’?
Proses pengagihan bertempat di sekolah yang terlibat di antara 27-28 April 2022 bersamaan 25-26 Ramadhan 1443H.

๐‘ฉ๐’‚๐’ˆ๐’‚๐’Š๐’Ž๐’‚๐’๐’‚๐’Œ๐’‚๐’‰ ๐’‚๐’๐’…๐’‚ ๐’ƒ๐’๐’๐’†๐’‰ ๐’Ž๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’๐’•๐’–?
Anda boleh membantu dengan membuat sumbangan ke akaun:

JK Khidmat Masyarakat FTMK
1541 3806 6684 (MAYBANK)

Emelkan bukti transaksi kepada zahriah@utem.edu.my

Sila hubungi Dr Zahriah (0192600935) ATAU Dr Zuraini (0125290235) untuk sebarang persoalan.

Sumbangan dan perhatian dari pihak Tuan/Puan kami dahului dengan ribuan ucapan terima kasih.

Anjuran,
๐˜‘๐˜’ ๐˜๐˜Š๐˜› ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜”๐˜ข๐˜ด๐˜บ๐˜ข๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ข๐˜ต ๐˜๐˜›๐˜”๐˜’
Universiti Teknikal Malaysia Melaka – UTeM
#myftmk